Derde plaats op clubwedstrijd Hond in ’t Bos te Schijndel

Op 4 november nam clubgenoot Marinus Moerland met xMH Tess deel aan de clubwedstrijd georganiseerd door PHV Hond in ’t Bos te Schijndel. Zoals altijd was alles weer perfect georganiseerd. De deelnemers waren goed aan elkaar gewaagd, waardoor het ook een spannende wedstrijd was om naar te kijken. Dit bleek ook weer bij het uitreiken van de prijzen, meteen na de loterij met mooie prijzen voor het publiek. Bij de prijs voor Beste Afdeling 1 moest er geloot worden tussen 6 deelnemers die dezelfde score hadden, waaronder Marinus, die helaas niet het juiste lotje trok. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen door Twan Hulsen, met CornĂ© Smulders als tweede en daarmee clubkampioen, en Marinus derde met de prachtige score van 411 punten. Wij bedanken Hond in ’t Bos voor de mooie wedstrijd en feliciteren Marinus met deze knappe prestatie!


Met dank aan Brigitte van Sambeek voor de mooie foto’s.

Dit bericht is geplaatst in algemeen, uitslagen. Bookmark de permalink.