Kampioenswedstrijd Kring Oss e.o. 12 maart 2017

Op deze prachtige zonnige dag werd er door 9 combinaties uit onze eigen kring op het terrein van onze club gestreden om het kampioenschap van de Kring Oss e.o. De keurmeesters waren Adriaan van Hout, Henk Kusters en Wally van Eenenaam, en de helpers Dennis Baens en Patrick Hageman. Ook ’s morgens was er al een gezellige publieke belangstelling, en het weer kon niet beter. In een gezellige, sportieve sfeer werd vervolgens het ochtendprogramma afgewerkt. Tijdens de lunchpauze was er ook tijd en aandacht voor de demonstratie van het reddingshondenteam van ESAR dogs. Vervolgens begon het middagprogramma waarin de sportieve strijd voortgezet werd. Winnaar van het Kringkamioenschap werd ons clublid GĂ©rard Fortier met zijn xMH Satan. Satan verdiende ook nog de titel beste revierder en beste steller. De volledige uitslag is hieronder te vinden (met dank aan Henk Kusters). Als club kunnen we terugkijken op een gezellige, geslaagde dag waarin we als Kring niet alleen sportief gestreden hebben maar ook de onderlinge banden weer wat aangehaald hebben. Dank aan alle deelnemers, helpers, keurmeesters, hulp in de kantine, de sponsors die dit mogelijk gemaakt hebben, de clubleden en het publiek!

Er zijn veel foto’s gemaakt door diverse fotografen, zie hiervoor de berichten op onze facebook pagina.

Dit bericht is geplaatst in algemeen, foto's, uitslagen met de tags , , . Bookmark de permalink.