Peter met Lucas: PH1 432 CL

Nadat de zomerkeuring vanwege de extreme temperaturen een week uitgesteld werd, mocht Peter Janse de week erna op 11 juli dan toch aan de bak met zijn xMH Lucas (BRN 20769). Het was gelukkig bijna 10 graden koeler was dan de week ervoor, maar nog steeds behoorlijk warm, ook voor de pakwerkers. Het ochtendprogramma verliep prima, met enkel een punt kwijt vanwege het aantikken van het haagje, waar Lucas op de terugweg te kort op zat. Op de middag verslikte Lucas zich iets bij de stokaanval, waar hij wat ongelukkig uit kwam, maar hij ondanks de ongemakkelijke plaats voor zowel helper als hond, toch vastberaden vast hield. Ook op de rest van de steloefeningen en het terugroepen liet hij goed werk zien, alleen maakte Peter een vergissing in het geven van de commando’s bij de schijnaanval, zodat de einduitslag luidde: 65-20-329-10-9 dus een totaal van 432 punten. Hiermee behaalde hij evenveel punten als zijn halfbroer Paco. Lucas BRN 20769 stokLucas fiets BRN 20769 Lucas werp BRN 20769

Foto’s met dank aan Peter Verrijdt en Tonny Nikkelen.

Dit bericht is geplaatst in algemeen, foto's, uitslagen met de tags , , . Bookmark de permalink.