Wilbert met Paco: PH1 met lof 432 punten

Wilbert en Paco, keuring PH1

Wilbert en Paco onderweg naar het revieren

Op 16 mei was het dan eindelijk zover en ging Wilbert Niessing met zijn Gizmo-zoon Paco naar de keuring PH1 te Hattemerbroek. Een heel eind rijden vanuit het Brabantse, en het weer was ook niet om over naar huis te schrijven, maar dat mocht de pret niet deren. De opkomst van clubleden was desondanks geweldig! Wilbert had startnummer 2 en volbracht alle oefeningen met zeer goed resultaat, op wat kleinigheidjes na. In de middag viel helaas nummer 1 uit vanwege een bijzonder akelige blessure op de stok. Bij de volgende oefeningen moest Paco dus het spits afbijten. Hij liet mooi stelwerk zien, kwam goed terug en deed ook de schijn netjes. En dan het aftellen naar de punten…… 65 in afdeling 1, 19 in afdeling 2, 328 in afdeling 3, een 10 en een 10 voor algemeen appel en wijze van voorbrengen en dan heb je samen 432 punten! Nogmaals van harte gefeliciteerd Wilbert!

Dit bericht is geplaatst in algemeen, uitslagen. Bookmark de permalink.