Klaas met Ronja: PH1 met lof 429

Op 5 oktober was het dan zover: Klaas ging op voor de keuring PH1 met Ronja, in Heeswijk. Was het de dag ervoor nog prachtig zonnig en aangenaam warm, op onze keuringsdag zat het wat minder mee en viel er lange tijd regen. Gelukkig niet heel hard, dus de honden en geleiders hadden er niet veel hinder van. Klaas en Ronja leek het al helemaal niet te deren, ze hadden er duidelijk zin in en als club gingen we de dag ook vol vertrouwen tegemoet. Dat bleek ook terecht: de hele dag werkte de combinatie erg goed, met een prachtig appèl en Ronja die de hele dag leek te stralen van vertrouwen. ’s Morgens verloor ze enkele puntjes met het springen, wat we al verwachtten, en in het middagprogramma verloren ze ook maar 3 punten. De dag kon dus ook succesvol afgesloten worden met een prachtig certificaat met lof van 429 punten. Ronja, klein maar dapper, en Klaas: van harte gefeliciteerd!

Transport bij de werp

Transport bij de werp

Oefening voorwerp bewaken

Oefening voorwerp bewaken

Vlucht van het stok stellen

Vlucht van het stok stellen

Dit bericht is geplaatst in algemeen, uitslagen met de tags , . Bookmark de permalink.