Kringkampioenswedstrijd Haps

Op 30 maart deed onze club met twee deelnemers mee aan de Kringkampioenswedstrijd van Kring Oss te Haps, bij PHV De Trouwe Waker. Maart roert zijn staart, maar deze keer resulteerde dat gelukkig in bijna zomers weer. De dag verliep voortreffelijk georganiseerd. Pakwerkers waren Dennis Baens en Anthony van Helvoirt. Voor Wilbert met Paco en Klaas met Ronja verliepen de meeste oefeningen ook naar volle tevredenheid, met slechts hier en daar een puntje verlies. Helaas bleek voor beide combinaties de oefening terugroepen nog niet voldoende, waarbij Ronja helemaal doorliep tot de pakwerker en Paco pas veel te laat besloot terug naar de baas te gaan. Jammer, want de rest van de dag hadden beide combinaties mooi werk laten zien waar we als club trots op mogen zijn! De terechte winnaar werd D. v.d. Herik met Fred (64-330-10-10-414), tweede Wilbert Niessing met Paco (65-312-10-396) en derde Klaas van Vulpen met Ronja (62-312-10-10-394).

Dit bericht is geplaatst in algemeen, foto's, uitslagen met de tags , , , . Bookmark de permalink.