Peter behaalt tweede CL met Victor

Op 5 juli is Peter Janse met zijn al PH1 gecertificeerde hond Victor opgegaan voor Objectbewaking op het terrein van P.H.V. De Vijf Eiken te Rijen. Het was voor Peter ook een nieuw programma, dus dubbel spannend, zeker omdat de genomen voorbereidingstijd misschien door omstandigheden niet optimaal was. Maar het vertrouwen was er dus ze gingen ervoor, met een mooi certificaat met lof als resultaat met een totaal van 391 punten. Helaas miste Victor het eerste voorwerp bij het surveilleren, maar naar later bleek, niet als enige: slechts 2 van de 10 volbrachten deze oefening zonder een of meerdere onderdelen te missen. Verder had Victor bij het terugroepen een iets te vroeg ingezette “will to please” en ging op eigen initiatief net iets te vroeg in de ankers. Jammer, maar alhoewel het natuurlijk jammer was van de verloren punten, zijn we als club toch tevreden naar huis gegaan met het werk wat dit team heeft laten zien. Gefeliciteerd en op naar de volgende uitdaging Peter!

Dit bericht is geplaatst in algemeen, uitslagen met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie