Keuring PH2 Wilbert met Gizmo: 435 CL

Op 2 juli ging Wilbert Niessing met zijn hond Gizmo op voor de keuring PH2, bij PHV De Liemers te Nieuw-Dijk (afdeling Gelderland). Het was heel kort na de selectiewedstrijd op hetzelfde terrein, dus het was erg spannend hoeveel vrijheid Gizmo zich nu dacht te kunnen permiteren… Afdeling 1 en 2 verliepen perfect, maar dan de middag. Tot ieders verbazing maakte Gizmo op de stokaanval een vreselijke zwieper, waarna hij niets anders kon doen dan loslaten, zoals op de foto’s te zien is (zie foto gallery). Bij het landen gilde hij, zodat we voor het ergste vreesden (maar gelukkig viel het mee en kon de keuring vervolgd worden). Dat kostte een punt. Schotstellen was niet zoals we van Gizmo gewend zijn, maar hij herstelde zich goed.

Fietsstellen: vluchten

Fiets, terugroepen en schijnaanval op zich waren prima, maar Gizmo vond blijkbaar dat hij iets extra verdiend had voor de schrik en verloor daardoor op iedere oefening punten op het aan de start blijven (net iets te ver naar voren schuiven) en op het niet bijten. Desondanks was het eindresultaat van 435 punten niet iets om je voor te schamen, dus Wilbert, gefeliciteerd met het certificaat PH2 met lof!

 

Meer foto’s van de keuring op 2 juli door Harm Weijers

Dit bericht is geplaatst in algemeen, uitslagen met de tags , . Bookmark de permalink.