Ruurd/Inka en Ellen/Noeska op de zomerkeuring Zoekhonden

Op zaterdag 18 juni konden Ruurd en Ellen niet mee naar de selectiewedstrijd van Wilbert omdat zij zelf opgingen op de zomerkeuring Zoekhonden in Stiphout die tegelijkertijd gehouden werd. Gelukkig was dat niet voor niets: Ruurd behaalde met Inka zijn certificaat Vlakterevieren A met 107 punten, en het moeilijke Sorteren A met lof met de maximaal haalbare score van 80 punten. Ellen en Noeska hadden er ook duidelijk zin in, en scoorden 280 punten voor Vlakterevieren B, meer zijn er niet te vergeven dus ook lof. De dag erop, in de regen, waren beiden aan de beurt voor Puinzoeken A. Helaas was Inka niet overtuigend genoeg bij het verwijzen van de slachtoffers en behaalden ze geen certificaat. Ellen en Noeska lukte het wel, en het resultaat was een certificaat met lof, weer met het maximale puntenaantal van 120.

Dit bericht is geplaatst in algemeen, uitslagen met de tags , . Bookmark de permalink.