Kringkampioen 2010 kring Oss e.o.

winnnaars kringkampioenschap Oss e.o. 2010Wat een binnenkomer: dit jaar heeft onze vereniging zich aangesloten bij de Kring Oss e.o. en veroverde Wilbert Niessing met zijn hond Gizmo de kampioensbeker op de kringkampioenschapswedstrijd, die op 22 augustus georganiseerd werd door PHV “De Hond in ’t Bos” in Schijndel. Na een spannende PH1-wedstrijd waarin hoog gescoord werd en mooi werk te zien was van pakwerkers, geleiders en honden, bleken er twee combinaties dezelfde score van 440 punten behaald te hebben, zodat er geloot moest worden wie de beker mee naar huis mocht nemen. Na een keuring PH1 met 436 punten, een nominatiewedstrijd met 438 en nu dit resultaat, op naar de volgende uitdaging!

Dit bericht is geplaatst in uitslagen met de tags , , . Bookmark de permalink.